GRIJP JE KANS DIT VOORJAAR

Inschrijven in 5 stappen

  • Stap 1: Schrijf je nu in voor het postgraduaat in oktober 2018. Zo ben je zeker van een plaats! Je ontvangt dan ook een newsflash als we iets relevants te vertellen hebben. 

  • Stap 2: Stuur een kopie van je identiteitskaart en hoogst behaalde diploma naar vera.seynhaeve@arteveldehs.be. Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden, behalve een bachelor- of masterdiploma. 

  • Stap 3: Na ontvangst van deze documenten, wordt je inschrijving vervolledigd en sluit je een studiecontract af.

  • Stap 4: Later ontvang je een uitnodiging tot betaling. Je kan meteen online betalen na inloggen of een factuur vragen (die eventueel door je werkgever betaald wordt).

  • Stap 5: Je inschrijving is definitief als de betaling ontvangen is. Aftellen maar!

 Enkel de e-newsletter ontvangen?

Budget

De prijs voor dit postgraduaat bedraagt 2.500 euro. Om de opleiding goed te kunnen volgen heb je een laptop nodig die het hele Adobe-pakket (CC) kan draaien en een smartphone waarmee je kwalitatieve foto's en video's kan maken.

Extra voordelen

  • Je koopt het Adobe-pakket aan aan studententarief nl. slechts 64,99 euro per jaar.
  • Daarnaast krijg je voor slechts 30 euro een heel jaar lang toegang tot online tutorials omtrent Adobe Premiere, After Effects, Photoshop, Audition en nog zo veel meer.

Als je voor een KMO werkt, kan je werkgever een subsidie aanvragen voor je opleiding uit de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid.

Via de website van VDAB vind je alle info.

Iedereen die werkzaam is in de audiovisuele sector kan een premie aanvragen, als individu maar ook als werkgever, bij Mediarte voor talentontwikkeling. Tot 40% van de factuurkost. 

Meer over opleidingspremies vind je bij Mediarte of via glenn.vissenaekens@mediarte.be

Als je al een job hebt, heb je voor het volgen van het postgraduaat Digital Content & Journalism recht op betaald educatief verlof. Je moet dit aanvragen bij je werkgever.

Meer info over betaald educatief verlof voor werknemers in het Vlaams gewest.

Meer info over betaald educatief verlof voor werknemers in het Brussels gewest.

In bepaalde gevallen kan je voor het postgraduaat Digital Content & Journalism opleidingscheques aanvragen nl. als je loopbaanbegeleiding volgt en deze opleiding deel uitmaakt van het persoonlijk ontwikkelingsplan dat je samen met je loopbaanbegeleider opgesteld hebt. 

Check hier of je zelf in aanmerking komt voor opleidingscheques.