Inschrijven in 5 stappen

Bij registratie stem je toe om onze e-newsflash te ontvangen. Enkel als we iets relevants te vertellen hebben. Dat spreekt voor zich!

Let op: als je betaald educatief verlof zou aanvragen, benoem dit dan expliciet in je e-mail mét vermelding van het paritair comité waartoe je werkgever behoort, zodat we de erkenning tijdig kunnen aanvragen.

  • Stap 3: Na ontvangst van deze documenten, wordt je inschrijving vervolledigd en sluit je een studiecontract af. 

  • Stap 4: Later ontvang je een uitnodiging tot betaling. Je kan meteen online betalen na inloggen of een factuur vragen (die eventueel door je werkgever betaald wordt).

Tip: wie weet kom je in aanmerking voor een financiële impuls. Scroll naar beneden voor alle opties.  

  • Stap 5: Je inschrijving is definitief als de betaling ontvangen is. Een week voor de start van het programma ontvang je per email de praktische gegevens. Aftellen maar!

Opgelet! Inschrijven voor het nieuwe academiejaar 2019-2020 is mogelijk vanaf vrijdag 28 juni 2019. Online registreren kan nù al. Dat is niet bindend, maar zo ben je zeker van je plaats. Je registratie wordt dus na 28 juni 2019, met jouw instemming, verwerkt naar een definitieve inschrijving. Die is wel bindend. Wie inschrijft voor de e-newsletter, ontvangt eind juni een reminder.

Budget

De prijs voor dit postgraduaat bedraagt 2.500 euro

Om de opleiding goed te kunnen volgen heb je een krachtige laptop nodig die het hele Adobe-pakket (CC) kan draaien, en een smartphone waarmee je kwalitatieve foto's en video's kan maken.

Extra voordelen

  • Je koopt het Adobe-pakket aan aan studententarief nl. slechts 75,00 euro voor 1 jaar.
  • Daarnaast krijg je voor slechts 34,50 euro tot het einde van het academiejaar (mid september) toegang tot online tutorials omtrent Adobe Premiere, After Effects, Photoshop, Audition en nog zo veel meer.
  • In sommige gevallen kan je extra ondersteuning genieten o.a. KMO-portefeuille, betaald educatief verlof, Mediarte-premie, zorgkrediet en opleidingscheques. Ga zelf na bij de bevoegde instanties of je in aanmerking komt. 

Voorwaarden

Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden, behalve een bachelor- of masterdiploma. 

KMO-portefeuille

Als je voor een KMO werkt, kan je werkgever een subsidie aanvragen voor je opleiding uit de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid. Op de website van Agentschap Innoveren & Ondernemen vind je meer informatie:

  • check hier of je onderneming ervoor in aanmerking komt,
  • en lees hier over de subsidie voor opleiding.

Mediarte-premie

Iedereen die werkzaam is in de audiovisuele sector kan een premie aanvragen, als individu maar ook als werkgever, bij Mediarte voor talentontwikkeling. Tot 40% van de factuurkost. 

Meer over opleidingspremies vind je bij Mediarte .

Vlaams opleidingsverlof 

Op 21 december 2018 keurde de Vlaamse Regering de hervorming van het betaald educatief verlof naar het Vlaams opleidingsverlof goed. Met vragen hierover kan je terecht bij orphee.depuydt@arteveldehs.be.

Opleidingscheques

In bepaalde gevallen kan je opleidingscheques aanvragen o.a. als je loopbaanbegeleiding volgt en deze opleiding deel uitmaakt van het persoonlijk ontwikkelingsplan dat je samen met je loopbaanbegeleider opgesteld hebt. 

Check hier of je in aanmerking komt voor opleidingscheques.

Zorgkrediet

Als je voor een Vlaamse onderwijsinstelling werkt, kan je voor een opleiding zorgkrediet genieten. 

Je vindt alle informatie op de website van Onderwijs Vlaanderen.