Nog vragen over het postgraduaat Digital Content & Journalism?

  • Kom naar het gratis infomoment op di 15 januari 2019 van 17u tot 20u op campus Kantienberg. Vooraf je aanwezigheid melden is niet nodig. 
  • Of contacteer ons rechtstreeks met een e-mail of per telefoon. 

Kalender

Lessen volgende editie 

Op ma 4 februari 2019 start het nieuwe postgraduaat. Je volgt 10 weken hoor- en werkcolleges op maandag en dinsdag. Telkens van 9:00 uur tot 16:00 op enkele uitzonderingen na, wanneer een gastdocent zich bijvoorbeeld enkel in de avond kan vrijmaken, of we samen naar een evenement gaan. 

Vakantie 

In de schoolvakanties rusten we even uit: herfst-, krokus- en paasvakantie. 

Stage

De stage duurt min. 6 weken en max. 10 weken. Je start in januari (semester 1) of in mei (semester 2). Wie dat wil, omwille van werk of bijkomende studie, kan op aanvraag de stage spreiden over een langere periode.

Certificaat

Je krijgt opdrachten tijdens de modules met tussentijdse deadlines bv: maak een social video. De opdrachten én stage zijn noodzakelijk om het certificaat te behalen. Er is geen eindexamen. 

Houd er rekening mee dat je voor de opdrachten en bijhorende zelfstudie (online tutorials) tijd moet inplannen. Reken op een halve tot hele dag naast de 2 lesdagen per week. 

Afstuderen doe je aan het einde van het academiejaar 2018-2019. Een tweede zittijd is mogelijk voor alle modules, behalve de stage.